HemNyheterNy energi från sommaren ska ge en laddad tidning!

Ny energi från sommaren ska ge en laddad tidning!

Höstens första NybroExtra är på väg hem i alla hem. Läs den på hemsidan som bläddertidning eller håll utkik i din brevlåda när brevbäraren från Postnord kommer.

Härliga natur 

Vi bugar som tack för den fantastiska sommar du gav oss! Och nu den vackraste höst man kan tänka. Hoppas ni alla läsare hittat tid att njuta och uppleva allt det härliga.

I detta nummer får ni många återblickar från event som varit i Nybro i sommar.

Tema denna månad är Bygga och Bo, där har vi bl.a besökt nybyggda trygghetsboendet bakom Kristallen.

Det andra temat är Skogen med bl.a ett besök på Kährs.

Tack Nybro SK!

Årets höjdpunkt så långt för ungdomsfotbollen i Madesjö IF, Nybro IF och Pukebergs BK är en gåva på 48 000 kronor vardera från Nybro SK, som bestämt sig för att avveckla verksamheten.

Intresset för idrott, främst ishockey och fotboll, väcktes tidigt hos numera 68-årige Enar Edvardsson. Fem säsonger spelade han ishockey i Nybro IF och hann också med om att vinna junior-DM i fotboll. Enar är månadens idrottsprofil.

Typografen Conny Sundman från Nybro har varit med om mycket under sitt 73-åriga liv. Framför allt har det handlat om tryckeribranschen. Läs om Conny i serien ”Så minns jag mitt Nybro”.

Åtta sidor hockey

Första hemmamatchen för Vikings på fredag. Derby direkt mot Tingsryd! Vi tog tempen inför serien i flera öppenhjärtliga samtal.

Detta och mycket mer!

Kära läsare, tillsammans ska vi ha en härlig höst / LOA

POPULÄRT