HemMånadens TårtaTårta till lösningsfokuserade lokalvårdarna Camilla, Yvonne och Björn

Tårta till lösningsfokuserade lokalvårdarna Camilla, Yvonne och Björn

–Vi på Ljunghaga skulle vilja ge lokalvårdens personal Yvonne Ingvarsson, Camilla Erlandsson och Björn Östlund månadens tårta.

 Motiveringen lyder:

 ”De är alltid så lösningsfokuserade och bemöter all personal med stor glädje och engagemang. Med ett fantastiskt samarbete lyckade vi frigöra utrymmen och avdelningar på Ljunghaga så att Camilla, Yvonne och Björn sedan kunde göra ett utomordentligt gott storstädsarbete tidigare inför sommarledigheten. Vi fick därmed extra tid att jobba med att iordningställa nya avdelningen Villa Villekulla. Tack för gott samarbete. Ni är guld värda!”

NybroExtra beger sig till Ljunghaga för att överraska gänget med tårtan. Det har varit en del pusslande för att kunna lura dem till rektor Jenny Nilssons kontor, men denna fredag kunde alla komma ifrån sina ordinarie arbetsplatser.

De blir förvånade och mycket glada över att uppmärksammas.

–Vi har ett fantastiskt samarbete med personalen, vilket är jätteviktigt. Vi finns bland både barn och vuxna i vårt jobb och vi vill ha en go gemenskap med alla. Det gagnar hela kommunen, säger Camilla och Yvonne.

–Jag brukar pynta min städvagn efter olika teman, som exempelvis ljusslingor till jul och halloweenprylar. Barnen blir extra nyfikna och tycker det är jättekul, säger Björn som också har Ljunghaga som ordinarie arbetsplats.

–Lokalerna storstädas en gång om året och samarbetet gjorde att vi blev klara tidigare, så personalen på Ljunghaga hann med att få klar nya avdelningen lagom till höstterminen.

–Tårtan smakar vi på nu och ger resterande till personalen som jobbar här på Ljunghaga idag. Stort tack till alla, hälsar gänget.

Föregående artikel

POPULÄRT